Storing: problemen kerk TV uitzendingen - Opgelost 9:52

Gepubliceerd op 24 May 2015

Er zijn momenteel problemen met de kerk TV uitzendingen. Door een configuratie fout werden de kerk TV uitzendingen vanmorgen niet goed verdeeld over de beschikbare servers. Hierdoor zijn alle uitzendingen die voor 9:52 gestart zijn op één server terechtgekomen. Deze server is hierdoor overbelast geraakt met onderbrekingen van uitzendingen tot gevolg.

De configuratie-fout is opgelost en de uitzendingen lijken nu goed te zijn verdeeld over alle beschikbare servers.

De oorzaak van de configuratie-fout is gevonden. Het acute probleem is op dit moment opgelost. De komende week doen we een analyse van de onderliggende oorzaak en zullen we een permanente oplossing implementeren.

Mijn excuses voor het ongemak.