Storing: Opnames van voor 21 aug 2016 tijdelijk niet beschikbaar - Opgelost

Gepubliceerd op 21 September 2016

Update 29-9 10:10

Alle audio- en video-opnames zijn weer beschikbaar. Hiermee is de storing verholpen.

Update 28-9 09:23

Het weer beschikbaar maken van video-opnames vordert gestaag. Op dit moment is 79% van de video-opnames beschikbaar. Alle opnames van na 20 maart 2016 zijn weer beschikbaar

Update 26-9 11:04

Ook video-opnames komen nu geleidelijk aan weer beschikbaar. Op dit moment is 44% van de video-opnames van voor 21 augustus weer beschikbaar. Concreet zijn opnames van na 1 juni 2016 weer beschikbaar.

Update 24-9 21:34

Alle audio opnames zijn nu weer beschikbaar. Vanmorgen is ook een start gemaakt met het weer beschikbaar maken van video opnames van voor 21 augustus. Inmiddels is 18% van de video-opnames weer beschikbaar. De opnames wordt in omgekeerd chronologische volgorde weer beschikbaar gemaakt, m.a.w. de meeste recente opnames zullen het eerste beschikbaar komen.

Update 23-9 09:27

Het weer beschikbaar maken van audio-opnames van voor 21 augustus vordert gestaag. Op dit moment is 47% van de audio-opnames weer beschikbaar. Opnames vanaf mei 2016 zijn weer beschikbaar.

Update 22-9 13:00

De taken voor het weer beschikbaar maken van de opnames van voor 21 augustus 2016 zijn geautomatiseerd. Vanaf 22-9 13:00 zullen opnames geleidelijk aan weer beschikbaar komen. We beginnen met de meest recente audio opnames. De verwachting is dat alle audio opnames zaterdagavond tegen het eind van de avond weer beschikbaar zijn. Daarna zullen de meest recente video-opnames weer beschikbaar komen. De verwachting is dat alle opnames op vrijdag 30 september weer volledig beschikbaar zijn.

Update 21-9 23:25

Er is de afgelopen dag hard gewerkt aan het terughalen van de opnames die door de configuratiefout tijdelijk niet beschikbaar zijn. We willen benadrukken dat de opnames niet verwijderd zijn. De opnames zullen in de komende dagen weer beschikbaar komen. Op dit moment geven we via de website aan als opnames niet beschikbaar zijn. Vervolgens zullen we morgen een begin maken met het geleidelijk aan opnieuw beschikbaar maken van alle opnames. Vanwege het grote aantal opnames is de verwachting dat dit enkele dagen in beslag zal nemen.

Update 21-9 09:04

Opnames van voor 21 augustus 2016 kunnen vanwege deze storing tijdelijk ook niet verwijderd worden.

Update 21-9 08:49

Door een configuratie fout zijn opnames ouder dan 30 dagen verplaatst naar langdurige backup opslag en daardoor niet meer beschikbaar. Er wordt gewerkt aan een oplossing om de opnames weer beschikbaar te maken. Onze excuses voor het ongemak.

Oorspronkelijke bericht - 21-9 00:30

Audio- en video-opnames van voor 21 augustus 2016 zijn momenteel tijdelijk niet beschikbaar. Er wordt gewerkt aan een oplossing. We houden u op de hoogte.