Storing: enkele kerk TV uitzendingen onderbroken zo 14 juni 10:19 - Opgelost

Gepubliceerd op 14 June 2015

Update 15/6 19:56

Om de storing van gisteren (14/6) in de toekomst te voorkomen zijn er aanpassingen gedaan op de bestaande video servers en wordt er aanstaand weekend een extra video server ingezet.

Oorspronkelijk bericht

Om 10:19 vanmorgen zondag 14 juni 2015 is een van onze video-servers gestopt door een geheugenprobleem. Enkele kerk TV uitzendingen zijn hierdoor onderbroken om 10:19. De lopende uitzendingen zijn automatisch overgenomen door andere video-servers. Door deze storing zijn de video-opnames van de betrokken kerk TV uitzendingen mislukt en helaas niet meer te herstellen.

De oorzaak van de storing is inmiddels bekend. In de loop van de komende week gaan we een permanente oplossing invoeren waardoor deze storing zich niet opnieuw voor zal doen.

Onze excuses voor het ongemak.