Ongepland onderhoud: video archief server configuratie + herstart - Afgerond

Gepubliceerd op 3 April 2016

14:25

Er was vandaag een melding van problemen met het terugkijken van opgenomen diensten via de Kerkdienst Gemist app op Android en iOS. Alhoewel we deze problemen niet zelf hebben kunnen constateren/reproduceren hebben we uit voorzorg de configuratie van de video-archief server aangepast en een herstart gedaan. Dit kan een korte onderbreking bij het terugkijken van video-opnames hebben veroorzaakt. We verwachten dat met deze aanpassing de opnames weer zonder problemen teruggekeken kunnen worden.