Onderhoud woensdag 29 maart 23:00 - 23:15: herstart videoservers - Afgerond

Gepubliceerd op 29 March 2017

Update 29/3/2017 23:14

Het onderhoud is succesvol afgerond.

Oorspronkelijke bericht

Vanavond woensdag 29 maart zal er om 23:00 onderhoud gepleegd worden aan de videoservers. Het gaat om een configuratie wijziging. Hiervoor is een herstart van de videoservers nodig. Het onderhoud start om 23:00 en zal maximaal 15 minuten in beslag nemen. Tijdens dit onderhoud is het mogelijk dat op dat moment actieve kerk TV uitzendingen en opnames tijdelijk onderbroken worden.