LiveBeamer: problemen met de webplayer opgelost

Gepubliceerd op 23 September 2016

Een tiental kerken maakt gebruik van de diensten van LiveBeamer. Zie http://kerkdienstgemist.nl/browse/live_beamer

De afgelopen weken zijn er problemen geweest met de webplayer waardoor de beelden niet werden ververst. LiveBeamer heeft dit probleem nu opgelost zoals ze in onderstaand bericht aan hun gebruikers melden.

Problemen met de webplayer

Zoals je wellicht gemerkt hebt, hebben we de laatste tijd problemen gehad met de webplayer van LiveBeamer. Bij een aantal gebruikers werden de beelden niet meer automatisch ververst. Inmiddels hebben we dit weten op te lossen. Als het goed is werkt de player zondag weer naar behoren. Mochten er toch nog problemen zijn dan horen we deze graag. Onze excuses voor het ongemak.

LiveBeamer 2.0
De huidige software van LiveBeamer bestaat alweer een tijdje. Op basis van nieuwe technieken en ervaringen van gebruikers werken we aan een nieuwe versie van de software. Deze hopen we binnenkort te lanceren. Hiermee verhelpen we ook enkele onderliggende problemen die we af en toe van jullie doorkrijgen, waarvoor dank. Zodra de nieuwe software beschikbaar is brengen we je uiteraard op de hoogte.

Met vriendelijke groeten,

LiveBeamer