Gepland onderhoud: ma 22 juni 23:00 - 00:00 - Afgerond

Gepubliceerd op 22 June 2015

Onderhoud afgerond 23/6 2:22

Het onderhoud is succesvol afgerond. De upgrade draait naar behoren. Mochten zich desondanks problemen voordoen, dan vernemen wij dat graag via support@kerkdienstgemist.nl.

Update 23/6 00:25

Onderhoud is gestart. De upgrade wordt op dit moment doorgevoerd.

Update 22/6 23:48

Er zijn wat issues met het in gebruik stellen van de upgrade. Het onderhoud begint later.

Oorspronkelijke bericht

Op maandagavond 22 juni om 23:00 zal er groot onderhoud plaatsvinden op Kerkdienstgemist.nl. Het betreft de upgrade van de onderliggende software waarop onze systemen gebouwd zijn. Alhoewel deze upgrade geen of slechts kleine functionele veranderingen met zich mee zal brengen hopen zo een grote stap te maken in stabiliteit, snelheid, en veiligheid van ons platform. Met deze upgrade worden onze systemen voorbereid op de ontwikkeling van nieuwe functionaliteit.

De upgrade is de afgelopen tijd uitvoerig getest. We verwachten daarom slechts een korte onderbreking van de dienstverlening na 23.00. Gezien de grootte van de upgrade houden we een ruim tijdsvenster (23:00 - 00:00) aan waarin mogelijke verstoringen kunnen optreden.