Gepland onderhoud: di 5 mei 23:00 - 00:00

Gepubliceerd op 1 May 2015

Onderhoud afgerond 22:46

Het onderhoud is succesvol afgerond.

Update 5 mei 22:00

Omdat er momenteel geen kerk TV uitzendingen zijn is het onderhoud vervroegd naar 22:00. Op dit moment zijn de nodig configuratie wijzigingen doorgevoerd om de nieuwe servers in gebruik te nemen.

Oorsponkelijk bericht

Voor het verbeteren van de stabiliteit van de kerk TV uitzendingen zijn er extra servers beschikbaar gemaakt om de belasting van de kerk TV uitzendingen goed te verdelen. Deze servers zullen komend weekend schaduw draaien. Wanneer er geen problemen worden geconstateerd zullen deze servers dinsdagavond 5 mei tussen 23.00 en 00.00 in gebruik genomen worden.

We verwachten geen onderbreking van de dienstverlening.