Artikelen - Veel gestelde vragen

‚ÄčIk hoor geen geluid, de mediaspeler lijkt de uitzending wel af te spelen

Waarschijnlijk is er een probleem met de audioapparatuur in de kerk. Het komt ook voor dat de apparatuur in de kerk aan blijft staan. Hierdoor lijkt het of er een kerkdienst is, echter is de kerk leeg dus hoort u geen geluid.

Het kan ook zijn dat de geluidsinstellingen op uw computer niet goed staan, zie onderstaande pagina voor oplossingen voor Windows gebruikers:

http://windows.microsoft.com/nl-nl/windows/no-sound-help