Hoe kan ik vanuit de App 'casten' naar mijn TV

Voor het laatst bijgewerkt op February 07, 2017 13:16

De Kerkdienst Gemist App kan live uitzendingen en opnames afspelen naar o.a. uw TV. Dit kan als uw een TV heeft die de juiste protocollen ondersteunt. Zo niet kunt u een Chromecast aanschaffen, dit is een klein HDMI apparaatje dat tegen een aantrekkelijke prijs verkrijgbaar is.

Zorg er allereerst voor dat uw telefoon/tablet verbonden is via Wifi. Als er in uw netwerk geschikte apparaten beschikbaar zijn ziet u het cast icoon rechts boven in het scherm:

Als u op het cast icoon drukt verschijnt er een popup met een lijst met beschikbare apparaten:

Selecteer het gewenste apparaat, het icoon zal nu groen kleuren:

Klik op de media die u wilt afspelen, een media speler zal openen:

Met het omlaag wijzende pijltje verkleint u de media speler:

Met de omhoog wijzende pijl maakt u de media speler weer schermvullend.