Artikelen - Veel gestelde vragen

​De uitzending wordt vaak onderbroken

Onderbrekingen in de uitzending kunnen optreden in de uitzending vanuit de kerk. Hier kunt u als luisteraar niets aan doen. Onderbrekingen kunnen ook optreden tussen kerkdienstgemist.nl en u als luisteraar. Een vaak voorkomend probleem is een slechte wifi verbinding, we adviseren indien mogelijk gebruik te maken van een bedrade internetaansluiting. Is dat niet mogelijk probeer dan een andere positie ten opzichte van uw Wifi modem/router.