Artikelen - Servicepartners

PTH Groep [Brons]

Iedere kerk is uniek maar gemeenschappelijk is dat de boodschap over moet komen.

PTH Groep Kollumerzwaag is voor uw kerk de juiste partner op audiovisueel gebied.

PTH Groep is specialist in:

• Geluidsinstallaties; voor spraak en muziek
  • Beeldinstallaties; projectie/LED schermen, camera‚Äôs en regie
  • Ringleidingsystemen
  • Kerktelefoon Beeld & Geluid; oplossingen via internet
  • Lichtinstallaties
  • Podia en lessenaars
  • Een complete en gebruiksvriendelijke bediening; van o.a. beeld, licht en geluid
  • Verhuur van o.a. beeld- en geluidsinstallaties, licht en podia

Wilt u meer informatie of een voorstel op maat? Dan kunt u contact opnemen via onderstaande gegevens.

PTH Groep
Harm Smidswei 9
9298 RE Kollumerzwaag
T: +31 (0)511 460200
F: +31 (0)511 449536
E: info@pthgroep.nl
W: www.pthgroep.nl