Artikelen - Informatie voor de kijker/luisteraar

Inloggen

Als u een account heeft aangemaakt op kerkdienstgemist.nl kunt u inloggen op de login pagina.

Het lukt me niet om in te loggen
Ga na of u uw account heeft aangemaakt met uw Gmail account, zo ja kies dan voor "Login met Google".

Als de combinatie van uw email adres en wachtwoord niet klopt krijgt u de melding "E-mailadres en/of wachtwoord klopt niet. Het inloggen is mislukt.". Ga nogmaals na of u emailadres en wachtwoord juist heeft ingevoerd. Lukt het dan nog niet om in te loggen, stel dan een nieuw wachtwoord in middels de pagina Wachtwoord wijziging aanvragen

Ik weet mijn wachtwoord niet meer
Lukt het niet om in te loggen omdat u uw wachtwoord vergeten bent. Stel dan een nieuw wachtwoord in met de pagina Wachtwoord wijziging aanvragen.

Hoe werk het inloggen met mijn Google/Gmail account?
Druk op de knop “Inloggen met mijn Gmail/Google account” op de pagina Inloggen en volg de instructies.Voor het inloggen met uw Gmail account wordt er verbinding gemaakt met Gmail en wordt u om bevestiging gevraagd of u wilt aanmelden bij kerkdienstgemist.nl met uw Google-account. Verder wordt er toestemming gevraagd voor het gebruik van uw e-mailadres door kerkdienstgemist.nl.

Op deze manier kunt u gemakkelijk en snel inloggen zonder een apart e-mailadres en wachtwoord te onthouden.

Ik weet niet meer met welke e-mailadres ik me geregistreerd heb.
Tijdens de registratie heeft u van ons een e-mail ontvangen op uw e-mailadres voor het activeren van uw account. Wellicht kunt u dat bericht terugvinden in uw mailbox en daarmee achterhalen welk e-mailadres u destijds gebruikt hebt. Kunt u het e-mailadres echt niet terugvinden, neem dan contact met ons op via het contactformulier