Artikelen - Informatie voor de kerk

Waarom kerkdienstgemist.nl?

Kerkdienstgemist.nl levert kerken die hun bestaande kerktelefoonsysteem willen vervangen door internet uitzendingen de volgende voordelen:

1.Altijd beschikbaar; het hele jaar, elke dag, elk uur.

Onze audio distributie servers zijn altijd beschikbaar ook als er geen kerkdienst uitzending is. U stelt uw luisteraars dus niet teleur met een onverklaarbare stilte, maar zij krijgen een passende gesproken boodschap te horen. Zodra de uitzending begint wordt er automatisch overgeschakeld naar het rechtstreekse signaal.

2.Automatisch Lukas ontvangers configureren

Lukas kerktelefoon ontvangers van Streamit worden automatisch geconfigureerd wanneer u ze met hun serienummer op de AUDIOserver.nl website aanmeldt. Na het aanmelden van het serienummer is de desbetreffende Lukas ontvanger automatisch op uw uitzending afgestemd.

3.Uitgebreide luisterstatistieken

Onze server houdt uitgebreide statistieken bij van uw uitzendingen. Het aantal luisteraars wordt tijdens de uitzending weergegeven. De volledige statistieken worden dagelijks op de website ververst en geven op maandbasis inzicht in het luistergedrag van uw luisteraars.

4.Geen server configuratie nodig

Nadat u zich aangemeld heeft voor kerkdienstgemist.nl kunt u direct beginnen met uw uitzending. U hoeft geen streaming server te configureren. De configuratie is door ons geautomatiseerd. U voorkomt problemen.

5.Firewall transparant

Kortgezegd betekent dit dat wanneer uw luisteraars op het internet kunnen surfen zij ook zondermeer naar uw uitzending kunnen luisteren. Er is dus zowel in de kerk als bij de luisteraars geen aanpassing van een bestaande firewall nodig.